![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 10 November 2011 Skąd: Podlasie ![]() |
Witam wszystkich.
W motoryzacyjnym życiu każdego auta ,przychodzi pora na zmianę właściciela. Od 2013 roku jestem posiadaczem auta jedynego w swoim rodzaju. Pięknego,awangardowego nawet w dobie najnowszych propozycji producentów,drapieżnego ,a przede wszystkim niezmiernie indywidualnego. Każdy z przechodni,czy to znawca motoryzacji ,czy totalny laik,zawsze zwróci uwagę na wypucowaną ,białą 159 w sedanie. Co oferuję ? Auto z polskiego salonu,rocznik 2011,data pierwszej rejestracji 2012,w wersji sport z silnikiem 2.0 JTDm podniesionym do mocy 225km i 467 NM w firme R-perofrmance. Udokumentowany przebieg 56 tys km ( historia serwisowa oczywiscie do wglądu w każdym serwisie fiata/alfy romeo). Wyposażenie: -ABS -ASR -ESP -Hill holder ( wspomaganie ruszania i zjazdu ze w zniesienia) -klimatronik dwustrefowy -komputer pokładowy -nawigacja -radio mp3 -dodatkowe złącze USB w schowku -zestaw blue&me -kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach -elektryczne ,podgrzewane lusterka -elektrycznie regulowane szyby przód/tył -sterowanie radia w kierownicy -tempomat -dzielona i rozkładana tylna kanapa -7 poduszek powietrznych -reflektory biksenonowe -czujniki parkowania tyl/przód wraz z wizualizacją odległosci od przeszkody -otwieranie szyb z pilota -elektroniczna szpera Q2 ( bardzo przydatna w zimę,oraz przy ostrzejszej jezdzie w zakretach) -czarna podsufitka -czarne,szczotkowane aluminium na kierownicy i konsoli głównej Tuning: -nakładki na pedały i podstopnicę -końcówka wydechu buzzer -satynowe nakładki z wersji TI na lusterka -przyciemnione szyby tył -profesjonalny program podnoszący moc silnika,indywidualnie napisany w jednej z najbardziej renomowanych firm tunerskich w Polsce R-performance -wyciety programowo i zaslepiony fizycznie zawór EGR -wyciety programowo i fizycznie filtr DPF -auto jest obnizone profesjonalnymi i dedykowanymi spezynami obnizającymi marki Eibach pro kit ( czerwone -30mm) -auto ma załozone dystanse poszerzające rozstaw kół Alfę sprzedaje wraz z kompletem kół letnich Rondell 0049 18 cali ( prościutkie,wywazone w stanie jak nowe) z oponami 7 mm (dwie 2014 i dwie 2015) 215/50/18. Koła zimowe,oryginalne 16 cali z oponami około 6,5 mm Michelin alpin A4 (2011 rok). Alfa wygląda jak by przed chwilą opuściła salon. Auto zawsze było dopieszczane i odpowiednio dbane. Nigdy nie nocowało pod chmurką. W aucie nigdy nie bylo palone. Olej wymieniany co 10 tys km od nowosci,filtry powietrza i paliwa wymieniane co 20 tys km. Olej tylko i wyłącznie Millers 5w40 Enegry Eficient long life z normą C3. Samochód uzytkowany bardzo swiadomie. Rozgrzewany,studzony nigdy nie " pałowany". Brak jakichkolwiek luzów w zawieszeniu. Szyby wszystkie oryginalne. Mankamenty : -malowana maska i zderzak po delikatnej szkodzie parkingowej. Naprawa przeprowadzona w ASO,udokumentowana. Oferuję auto,bez wkładu finansowego . Świeże,dosłownie jak nowe,w niezwykłym ,bardzo rzadko spotykanym kolorze,bardzo dynamiczne ,a przy tym totalnie bezawaryjne. Bez jakichkolwiek wad ukrytych,pozbawione mankamentów dzisiejszych diesli ,czyli filtra dpf i zaworu EGR. Śmiem twierdzic,ze z takim przebiegiem i w takim stanie ,nie ma drugiej takiej 159 w wersji 2.0 w Polsce. Cena jaka mnie interesuje to 52 tys zł oczywiscie do negocjacji. Wiem co mam i wiem co sprzedaje. W najblizszych dniach,alfa bedzie miała wymieniany rozrzad (producent przewiduje wymianę przy 150 tys km lub po 5 latach). Wymianę przeprowadzę w cenie auta. Zapraszam serdecznie do kontaktu i ogledzin auta. Pozdrawiam Michał 889-002-710 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- White beauty alfa 159 2.0 MJTD 2011 225Km/467Nm by r-performance
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |