![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 June 2004 Skąd: W-wa ![]() |
witam
sprzedam silnik 2jz-gte VVTI z tylną misa olejową (jak Supra a nie Aristo) Nowa turbosprężarka Garret GT35R dual ball bearing (oryginał kupiony w 4Turbo w Katowicach, przebieg: 100 kilometrów) wastegate TIAL (oryginał - nie podróbka) IC 3 cale wraz z orurowaniem (alu) i BOW g-reddy. dopływ, spływ oleju: Goodrige i Kunigawa kolektor wydechowy nierdzewka 3 calowy downpipe nierdzewka na V-band wraz z szerokopasmową sondą NTK Standalone Syvec S6 wystrojony pod ten silnik przez Ryana Gryffina wraz z wiązką oczywiście działa: Drive by wire, spalanie stukowe w close loop, egt apexi w close loop, wideband NTK w close loop, zmienne fazy rozrządu też działają! WSZYSTKO DZIAŁA! ecu posiada ogromne możliwości (np launch control, traction control, sterowanie skrzyń DSG, dbw, vvti... itp itd) i stablilnoć: nie mozna wogóle porównać go do jakiegos niskobudgetowego badziewia. Inna liga ![]() dodam pełną dokumentację techniczną wraz ze schematami połaczeń w excelu dla mojego silnika i Syvecsa. Silnik nieotwierany -nie było potrzeby, pięknie pracujący, mozna sprawdzić, siedzi w samochodzie. Cena: 22 tys pln. (w zasadzie silnik to 10 tys pln, Syvecs to wraz ze strojeniem ok 12 tys pl - bez dodatków, turbo to 5 tys pln wiec cena za wszystko 22 tys pln jest chyba uczciwa) za dodatkowego symbolicznego tysiaka (1 000 pln) dorzuce dyfer supra Torsen B (tak - to ten ogromy, pancerny z 6 biegowej supry ale z przełożeniem 3.55 a nie 3.13) sprzedaję bo nic nie dzieje się z projektem od lat a ja straciłem nim chyba wogóle zainteresowanie. czas na wyjęcie z auta to ok 1-2 tygodnie: chyba, że masz gdzie i jak. Warto, choćby dla syvecsa - dostajesz go u mnie za cenę jakiegoś ecumastera ze strojeniem hehe:) gwarancji nie daję: ale wszystko możesz sprawdzić jak chcesz, bo silnik siedzi w aucie i jeździ. silnik sprzedaję bez skrzyni biegów i wału. telefon: pięć jeden sześć - trzy cztery cztery - cztery dziewieć trzy -------------------- ...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |