Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> 2jz-gte VVTI + Grarret GT35r + Syvec S6 + Torsen, sprzedam
jtjerry
post Sun, 09 Oct 2016 - 16:28
Post #1

Forum Killer

witam
sprzedam silnik 2jz-gte VVTI z tylną misa olejową (jak Supra a nie Aristo)

Nowa turbosprężarka Garret GT35R dual ball bearing (oryginał kupiony w 4Turbo w Katowicach, przebieg: 100 kilometrów)
wastegate TIAL (oryginał - nie podróbka)
IC 3 cale wraz z orurowaniem (alu) i BOW g-reddy.
dopływ, spływ oleju: Goodrige i Kunigawa
kolektor wydechowy nierdzewka
3 calowy downpipe nierdzewka na V-band wraz z szerokopasmową sondą NTK

Standalone Syvec S6 wystrojony pod ten silnik przez Ryana Gryffina wraz z wiązką oczywiście
działa: Drive by wire, spalanie stukowe w close loop, egt apexi w close loop, wideband NTK w close loop, zmienne fazy rozrządu też działają! WSZYSTKO DZIAŁA!
ecu posiada ogromne możliwości (np launch control, traction control, sterowanie skrzyń DSG, dbw, vvti... itp itd) i stablilnoć: nie mozna wogóle porównać go do jakiegos niskobudgetowego badziewia. Inna liga smile.gif
dodam pełną dokumentację techniczną wraz ze schematami połaczeń w excelu dla mojego silnika i Syvecsa.

Silnik nieotwierany -nie było potrzeby, pięknie pracujący, mozna sprawdzić, siedzi w samochodzie.

Cena: 22 tys pln.

(w zasadzie silnik to 10 tys pln, Syvecs to wraz ze strojeniem ok 12 tys pl - bez dodatków, turbo to 5 tys pln wiec cena za wszystko 22 tys pln jest chyba uczciwa)

za dodatkowego symbolicznego tysiaka (1 000 pln) dorzuce dyfer supra Torsen B (tak - to ten ogromy, pancerny z 6 biegowej supry ale z przełożeniem 3.55 a nie 3.13)

sprzedaję bo nic nie dzieje się z projektem od lat a ja straciłem nim chyba wogóle zainteresowanie.
czas na wyjęcie z auta to ok 1-2 tygodnie: chyba, że masz gdzie i jak.

Warto, choćby dla syvecsa - dostajesz go u mnie za cenę jakiegoś ecumastera ze strojeniem hehe:)

gwarancji nie daję: ale wszystko możesz sprawdzić jak chcesz, bo silnik siedzi w aucie i jeździ.
silnik sprzedaję bez skrzyni biegów i wału.

telefon: pięć jeden sześć - trzy cztery cztery - cztery dziewieć trzy

--------------------
...
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Sun, 09 Oct 2016 - 16:28
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post